3 populære familie pendler

0
848

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Belysning er nok noget vi alle sætter pris på – især har i landet, hvor vi har mange mørke timer i løbet af året. Når solen allerede går ned kl 16, er der ikke noget som at kunne tænde smukke pendler, der skaber varme og giver boligen karakter gennem deres ofte unikke designs. Der findes mange danske design pendler på markedet, men nogle af dem der går igen i mange af de danske familiehjem er de enkle designs – og nogle af dem, vi alle kender. Vi har samlet 3 af de mest populære pendler hos familierne.

Andtradition – Flowerpot Pendant – VP1 – Matt Black

Verner Pantons lamper er ikoniske, og de er da også en af disse, der viser sig af være mest populær, når det kommer til belysning over bordet, hvor vi alle samles – nemlig spisebordet. Det er nedenstående Flowerpot fra Verner Panton vi her snakker om. Den matte sorte farve og den afbalancerede belysning er yderst populær hos familierne.

FLOWERPOT VP1_MATT BLACK

Gubi Multi-Lite Pendant – Dia.36 – Chrome Base

Den næste lampe er fra Gubi. Det er en såkaldt multi-lite lampe i chrome design. Denne lampe ser man som oftest hænge alene, hvor imod den ovenstående fra Verner Panton ofte har en partner af samme slags. Gubi Multi-lite er blevet solgt i stor stil og udgør dermed 2. pladsen hos familierne.

3oq5-77876qs5-3000x3000

 

Verner panton, VP Globe

Der var nok de færreste der havde troet, at denne ikke var med på listen, men måske også de færreste der havde troet at den kom ind som nr. 3. Ikke desto mindre er den ekstremt populære Globe Pendel fra Verner Panton en af de mest populære pendler i familieboligen. Det er en ikonisk lampe, der virkelig har gjort sit indtog på den danske og udenlandske scene.

VP-globe-p-n

Vi hører naturligvis meget gerne fra læserne om, hvad i selv har hængende i loftet derhjemme. Dette var som sagt kun 3 af de mest populære, men der findes et hav af danske design-pendler på markedet. Billeder i denne artikel er fra designovation.dk.