Den bedste investering til sommeren

0
1382

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Foråret er i den grad kommet til landet, og hvis vejrudsigten ellers holder stik, så kan temperaturerne snige sig op omkring 20 grader i de kommende dage. Det er med andre ord meget sommerligt i vejret i disse dage, og man kan derfor med rette begynde at se frem mod sommeren, der nærmer sig med hastige skridt.

Hvis der er børn i familien er der især to ting der hitter i da danske haver i disse tider, og blandt disse er trampoliner og badebassiner. Badebassiner findes i mange forskellige størrelser og prisklasser som du kan se her.

De behøver ikke koste mange hundrede kroner, hvis det er til små børn, og det blot er til sjov og vandpjaskeri. Men i de senere år er kvaliteten og prisen på større pools også blevet på et niveau, hvor de fleste almindelige mennesker kan være med.

Pool på budget

Der er mange mennesker der drømmer om en pool i haven, men for langt de fleste bliver det ved drømmen. En pool er dyr at anlægge, den er dyr at fylde, dyr at vedligeholde, og så kan det godt være, at man ikke er så interesseret i at have den, når børnene er flyttet hjemmefra, og ikke længere bruger den.

Løsningen på dette kan være et større svømmebassin, hvor man kan få dem op til flere meter i længden og bredden. Som du kan se i linket længere oppe, kan man købe en, der er mere end fire mester bred for under 4000 kroner, og for de penge kan man ikke købe meget pool.

Størrelsen og fornemmelsen er naturligvis ikke helt den samme som ved en “rigtig” pool, men til mindre børn er den perfekt, og du kan sågar lære dine børn at svømme i den. Det er dog også vigtigt at huske på, at anskaffelsen ikke er den eneste udgift, da det er dyrt at fylde 16.000 liter vand i.

Alt efter hvor i landet du bor, så koster en m3 vand ca 60 kroner, og en m3 svarer til 1000 liter vand, hvilket vil sige at det koster omkring 1000 kroner at fylde et sådan bassin hver gang – det er derfor en rigtig god ide at investere i et overslag til det, så der ikke falder blade og andet skidt ned i.