Gode råd inden du skriver under på det nye hus

0
317

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange ting som der skal tjekkes, holdes styr på, og planlægges, når man skal ud og købe nyt hus. Det kan være svært at overskue de mange til

Få andre til at læse tilstandsrapporten igennem

Er du ikke så erfaren i at købe ejendomme, så kan det være svært at vide hvad man skal være opmærksom på, når man de forskellige dokumenter igennem – som fortæller noget om den ejendom der er til salg. Bl.a tilstandsrapporten skal man vide hvad fortæller, og hvordan det står forklaret. Tag endelig nogen med på råd, som før har købt ejendom, når der skal læses tilstandsrapport. Det kan enten være venner og familie, eller nogen som arbejder professionelt med det.

Find en advokat, med speciale i fast ejendom

Når man skal ud og købe fast ejendom, så er der rigtig mange ting der skal tages stilling til, hvilket især er en stor omvæltning, hvis man er ny i det. Der findes rigtig mange krav og regler på boligområdet, som man er nødt til at få belyst – så man senere hen ikke ender i en rigtig kedelig situation. Et must have når du skal købe fast ejendom er derfor at, få en boligadvokat med speciale i fast ejendom, med på råd til at kigge på din sag. Så er du sikker på at kontrakter er korrekte, og at kontakten mellem dig og interessenterne foregå skal den skal

Vær bevidst om dine ændringer, og hvad det kommer til at koste

Det er i dag sjældent man ser, at nogen flytter ind i deres nye bolig – uden at have lavet en form for renovering. Det er derfor noget som ligger højt i købers tanker. Sørg derfor for at tjekke mulighederne og priserne for den renovering som du vil lave – inden du skriver under på et nyt hus. Så økonomien stadig hænger sammen.