Indret din nye stilrigtige stue med plads til børn

0
347

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det er ikke umuligt at have et flot, moderne hjem, selvom du har børn. Du skal bare finde de rette produkter, der samler din stue til et personligt og stilfuldt rum, hvor børnene også har plads til at lege og være med. Hvad der er på moden lige nu, handler lige så meget om personlig stil, end hvad boligmagasinerne dikterer, men det er selvfølgelig altid dejligt at lade sig inspirere af farver, møbler og andet i magasinerne. Der er intet i vejen med at have en stue, der både rummer personlighed, børn og lidt lækre møbler, som du kan finde i boligmagasinerne. Det gør den ærligtalt bare mere moderigtig.

Hæng billeder på væggen

Hvis du har en stor stue, kan den sommetider være svær at få til virke hyggelig, idet hygge oftest indikerer et lille rum. Et godt tip til at få rummet til at virke mindre er, at du kan lave en billedvæg eller male endevæggen en anden farve end hvid. Hvis du vælger billedvæggen, skaber du nemlig også plads til børnene. Du kan købe nogle fede plakater og malerier i nogenlunde samme nuancer og fordele dem på væggen i et kæmpe vægbillede i sig selv. Derudover kan du købe noget akrylmaling til din børn, der kan lave deres malerier, som efterfølgende også kan komme op på billedvæggen.

En billedvæg skaber personlighed, og når du får flettet plakater, billeder og børnenes malerier sammen, vil det også udstråle, at din stue har plads til at favne om børnenes behov, selvom den også udstråler stil og ynde.

Find nogle lækre møbler

Der findes så mange lækre møbler på markedet lige nu, og vi kan godt forstå, at du lader dig inspirere – det havde vi helt sikkert også gjort. Oftest er der mange, som køber billige møbler, mens børnene er små, men hvis du ofrer lidt mere på møblerne, vil deres kvalitet også kunne holde til at blive rengjort for pletter. Det skal derfor ikke være fedtpletterne, der holder dig tilbage fra at købe lækre puffer, en dejlig sofa eller et flot tæppe til under bordet.

Der findes mange forskellige møbler i mange forskellige materialer og farver. Det er i farverne, at du kan skille dig ud og skabe et personligt, stilrigt hjem, hvis du tør kaste dig ud i det. Det er igen, hvis du har en meget åben stue, så kan det være en hjælp at finde en sofa i en sart nuance. Det er de færreste, som springer ud i en fuldstændig pangfarve, men en sart mørkeblå, en sart grøn eller andre farver, kan virkelig skabe noget helt specielt i rummet.

Farvevalget kan eventuelt afhænge af din billedvægs nuancer, så du får skabt en fin rød tråd i stuen, og dermed skaber sammenhæng mellem vægge, møbler og stil. Du skal ikke holde dig tilbage på farver, men sørg for, at de matcher hinanden, så du skaber ikke et grønt hjørne, et gult hjørne, men du får det inkorporeret i hinanden.