Nyttige apps til familien

0
1472
søskende surfer på internettet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Teknologi fylder efterhånden meget i vores hverdag, og App Store og Google Play vrimler med apps udviklet med mange forskellige formål. Ofte er de udviklet med henblik på at gøre hverdagen lidt nemmere, og derfor er flere af dem nyttige for børnefamilien. Læs her hvilke apps i med fordel allerede nu kan downloade.

Cozi family schedule

Denne app hjælper familier med at koordinere hverdagen. Den kan samle familiens kalendere, så man kan se både sine egne og de øvrige familiemedlemmers planer. Cozi family schedule kan dog meget mere end at sammenlægge kalendere. Man kan for eksempel laver indkøbslister og gemme sjove familiebilleder i den. Appen er som udgangspunkt gratis, medmindre man ønsker ekstra features, som at kunne oprette en fælles adressebog eller fødselsdagskalender.

Mit syge barn

Mit syge barn er, som navnet afslører, behjælpelig i forbindelse med sygdom hos de mindste. Her hjælper den forældre med at holde styr på barnets medicinindtag. Appen beregner, hvor stor en mængde Panodil barnet må få ud fra hans eller hendes vægt, ligesom den med en alarm fortæller, hvornår det er tid til næste dosis smertestillende. Appen, der er udviklet af House of Code, har fået gode anmeldelser af brugerne.

Chore hero

Denne app hjælper med at uddelegere og holde styr på de huslige pligter i hjemmet. Pligterne fordeles mellem familiens medlemmer, og alle har dermed overblik over, hvad de skal sørge for. Chore hero tildeler de flittige familiemedlemmer point, når de tømmer opvaskemaskinen eller går ud med skraldespanden. Den minder også de mindre flittige familiemedlemmer om at udføre deres pligter, og fortæller dem, at de er dovne, hvis de fortsat forsømmer pligterne. Mange familier synes at appen gør de sure pligter lidt mindre sure, og at der endda nogle gange kan gå konkurrence i at nå flest pligter og dermed optjene flest point.