Pift børneværelset op med farver

0
1116

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I gamle dage var drengeværelser blå og pigeværelser var lyserøde, og hvis man ikke ville vælge en farve, var værelserne hvide. Der er stadig en del, der følger disse tendenser, men der er også sket en mindre revolution, når det kommer til farver på børneværelserne, der må nemlig gerne ske noget, og det er et af de få rum i huset, hvor det kun er fantasien der sætter grænser.

Et børneværelser er der, hvor der er plads til at ekserimentere, fordi det er der hvor der leges og der hvor der fortælles historie og hvor der er plads til at leve, hvor det hele ikke er blevet kedeligt og stilrent endnu, som det ofte er i resten af hjemmet.

Der er mange der vælger at tapetsere væggene med tapet, hvor der er er print på eller der er formet som figurer, men du kan også sagtens male det, så det bliver sjovt og indbydende. Du kan naturligvis vælge at male en eller flere vægge i nogle friske og anderledes farver, så det kommer lidt lidt i rummet, men du kan også vælge at male figurer eller mønstre på væggene.

Du kan tegne dyr på et stykke karton, skære det ud, og så har du en skabelon du kan male  på og på den måde nemt lave en masse af de samme dyr, uden at skulle male dem hver eneste gang. Det er eksempelvis rigtig let at lave måger eller andre fugle loftet, ligesom det også er rimelig overkommeligt at lave en skabelon der forestiller en giraf eller elefant, da det er meget ikoniske dyr.

Det skal du bruge

  • God og let maling – eksempelvis jotun
  • Tykt karton, jo tykkere det er jo lettere er det at genbruge
  • En skarp kniv til at skære figuren ud med (det er lettere at skære end at klippe)
  • Din fantasi og dine børns input

God fornøjelse