Sådan vælges I en barnevogn

0
562

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

vælg den rigtige barnevognIngen barnevogn er perfekt, men denne artikel hjælper dig med at finde frem til hvilken barnevogn er perfekt til dig.

Her er den kolde, hårde sandhed: ingen barnevogn er perfekt. MEN det betyder ikke, at du ikke finder en barnevogn, der er perfekt til dig.

Tricket er at matche barnevognens evner til de udfordringer, du står overfor.

I butikkerne kan du finde mange forskellige barnevogne forskellige krisklasser.

Her får du en liste over de mest almindelige typer og kan vælge hvad der passer bedst til jeres situation.

Kombi barnevogn:

En almindelig barnevogn fås i alle prisleger. Med så mange valgmuligheder, hvordan bestemmer du så, hvor meget du vil bruge? Tænk over, hvor meget tid du bruger på at gå i din hverdag. Jo mere du går, desto mere er det værd at bruge på din barnevogn! (Det er en god tommelfingerregel for babyudstyr generelt at spørge dig selv, “Hvor meget vil jeg bruge dette?”)

Letvægts barnevogn

Hvis du kun bruger din lette barnevogn en gang imellem (mest – når du rejser) så vælg én i den billigere ende af sortimentet. Hvis du vil bruge din letvægts barnevogn hver dag, så køb én i den dyrere ende.

Babyjogger

Babyjogger skal være store og stærke for at holde barnet sikkert, når du løber hurtigt. Sikkerhed og pris hænger sammen, så hvor meget  skal du bruge? Det handler om, om barnevognen faktisk vil motivere dig til at jogge. På sin egen måde er motion uvurderlig. Et typisk fitness medlemskab er 200-300 kr omr måned. Hvis din jogging barnevogn erstatter dit fitnessabbonnement, sparer det penge i det lange løb!

Klassisk solid barnevogn

Hvorfor skal du ikke købe den absolutte billigste barnevogn, du kan finde? Fordi den går i stykker!

Pris og kvalitet hænger sammen og hvis du vil have din barnevogn i mange år og måske kunne bruge den til barn nummer 2,3… så gå efter den klassiske solide barnevogn i en god kvalitet.