Sådan kan du indrette babyværelset

0
166

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du lige blevet en forælder, men mangler stadig at indrette babyværelset? Så er du skam kommet det rigtige sted. Her vil du få en masse tips til hvordan indretningen kunne være babyværelset.

Sengen

Det vigtigste i bayværelset er helt klart sengen. Det er her babyen tilbringer det meste af sin tid i starten, så derfor skal den selvfølgelig føles tryg og være behagelig. Derfor er det vigtigt at man vælger den rette seng. Nogle gode ting at have i baghovedet til når man skal vælge babysengen, er at sengen gerne skal kunne justeres, da babyer vokser hurtigt i starten. Udover det vil det også være godt med hjul under sengen, da man så kan køre rundt med den. Til sidst er det også vigtigt med beskyttelse. Det kunne være en form for tremmer, så babyen ikke falder ud.

Hvis der er ekstra plads på værelset, så kan en slyngevugge varmt anbefales. De føles trygge og dejlige for babyerne – læs mere om slyngevugger her.

Praktiske ting

Nogle praktiske ting på babyværelset er en kommode eller et skab, da barnets tøj og andre ting skal opbevares. Markedet for kommoder i dag er ufattelig stort og derfor er det ganske enkelt at finde en kommode. Babyer har meget legetøj og andre småting, så derfor er det obligatorisk med opbevaringsbokse. Derudover er det også hyggeligt med nogle lyskæder rundt omkring i værelset. Det ser både pænt ud og giver en hyggelig stemning i værelset.

Til sidst er det også vigtigt med en masse billeder af barnet. Der er intet hyggeligere end at gå ind på et babyværelse og se en masse billeder af barnet. Det bringer en masse gode minder frem. Billederne kan enten bare være klistret op på væggen eller også kan de være sat i billedrammer ovenpå kommoden. Der kunne endda være en skrapbog med babyens billeder, så man kan kigge dem igennem.