Tilføj disse tjekpunkter til din flytte-tjekliste

0
66

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi ved det godt. Det er ikke helt så nemt, når man skal flytte til en helt ny bolig. Dermed er flytte-tjeklisten heller ikke en super simpel liste, som du skal få lavet. Selvfølgelig kan dette bevirke, at det bliver en smule overvældende, når man skal have styr på en masse forskellige ting, inden man flytter til sin nye adresse.

Dog er det alligevel vigtigt, at man sørger for at nyde flytte-oplevelsen. Dette kan du gøre, hvis du blot får orden i din tjekliste. Her får du noget hjælp til, hvad du skal tilføje til din flytte-tjekliste.

Meld flytningen til folkeregisteret

Først og fremmest er det yderst vigtigt, at du husker at melde din flytning til folkeregisteret. Dette gør du nemt på Borger.dk. Dermed er du sikker på, at der står den rigtige folkeregisteradresse ved dit navn.

Kontakt et flyttefirma

Det er ligeledes en rigtig god ide at få kontaktet et flyttefirma, når man skal flytte til den nye bolig. Flyttefirmaet vil hermed hjælpe dig med at få transporteret alle dine ejendele til den nye adresse på bedste vis. Der er mange forskellige flyttefirmaer, som du kan vælge imellem. Det skal dog helst være et flyttefirma, som ligger et lokalt sted. Du kan eksempelvis kontakte et Flyttefirma Ålestrup.

Fortæl alle om flytningen

Det er meget vigtigt, at du sørger for at fortælle alle om din flytning. Her er der ikke blot tale om familiemedlemmerne, men der er ligeledes tale om alt fra varmeselskaber til din arbejdsgiver. Dermed slipper du for diverse komplikationer efter din flytning.

Skift læge

Det er endvidere vigtigt, at du undersøger, om du skal skifte læge, når du flytter. Din læge skal være inden for en 15 km radius fra dit hjem. Hvis dette ikke er tilfældet, når du flytter til din nye adresse, så skal du sørge for at få skiftet din læge på Borger.dk.