3 forskellige typer af babyslynger

0
250

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har en lille nyfødt eller et barn, som stadig skal bæres i ny og næ, er det oplagt at købe en babyslynge. Slynger er skabt for at gøre det lettere for dig som forælder, at holde dig barn oppe. Det kan være meget opslidende at bruge armene til at holde et barn oppe, og derfor er det en stor fordel med hjælpen fra en slynge. Den gør det muligt at holde barnet oppe længere tid ad gangen, så du og dit barn kan være tæt, uden at du bliver overanstrenget.

Der findes dog flere forskellige typer af slynger, og det er vigtigt, at kende forskel på dem, så du kan vælge den helt rette til dig. Her er de 3 overordnede opdelinger af babyslynger.

1. Ringslynge

En ringslynge er nok den mest kendte og udbredte babyslynge på markedet. Den kan bruges fra dit barn er helt nyfødt og ind til han/hun er 2-3 år. Det er en stor fordel, da det betyder, at du ikke behøver skifte den ud løbende. Den er let at bruge og fungerer på den måde, at dit barn bæres i en slynge, som ligger henover din ene skulder.

2. Vikler

En vikle er et langt sjal, som du kan bruge til at spænde dit barn fast til din krop. Den kan bindes på mange forskellige måder, og fungerer så du bærer dit barn ind mod kroppen i maveområdet, på ryggen eller på hoften. Det er en meget alsidig slynge, som er let at tilpasse dine behov og den situation, du er i.

3. Mei Tais

En Mei Tai er et stykke firkantet stof, som kan bindes rundt om hofter og skuldre. Den er egnet til børn fra ca. 5 måneder og til 2-3 års alderen. Du kan både bruge den på ryggen eller på maven alt efter dine behov.