3 måder i kan gøre køkkenet smartere på

0
375
Et køkken.

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I mange år var køkkenet blot et rum i hjemmet som havde en funktion. Her skulle kvinderne stå og lave mad, så det kunne være klart, til manden kom hjem. Siden da er der dog sket meget, og køkkenet er nu i højere grad blevet et opholdsrum. Dette hænger i højere grad sammen med, at hele familien nu kommer i køkkenet. Både kvinder, børn og mænd. Men nu når hele familien ofte laver mad og hygger i køkkenet både sammen og hver for sig, så må køkkenet jo også gerne være lidt mere end kedelige køkkenmaskiner.

Lækre højtalere i køkkenet

Musik er en kæmpe del af rigtig mange danskeres liv, og vi hører det næsten, uanset hvad vi laver. Derfor skal vi selvfølgelig også kunne høre musik imens vi laver mad. Derfor mangler mange køkkener et rigtigt lækkert anlæg, så man ikke skal sætte sin lid til ens lille DAB-radio som står ovre i vindueskarmen. I stedet bør man finde nogle gode højtaler med et smukt og enkelt design og som ikke fylder hele køkkenet. I kan lede efter inspiration her.

Skab plads med gemte borde

Selvom køkkenet ikke længere kun er et sted, vi laver mad, så er mange køkkener i mindre hjem ikke bygget til andet. Dette giver selvfølgelig mening, hvis der ikke er plads til andet i hjemmet, men der mangler dog plads til at lave store mængder mad flere ad gangen. Ved at kunne trække skuffer ud med en bordplade og vippe et bord ned fra væggen, kan man vælge imellem ekstra bordplads eller mere åben plads.

Se fjernsyn når i laver mad  

Der er ingen som siger, at vi altid skal have en skærm at kigge på hele tiden, og det er også meget sundt at få en pause. Derfor kan det dog godt være ret praktisk at have muligheden. Så kan man lidt løst følge med i nyhederne, imens man laver mad eller sidde og se et afsnit af en serie, imens man holder øje med at kagerne ikke brænder på. Derfor er det smart med et tv i køkkenet.