0
1349
Førstehjælpskursus

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Førstehjælpskursus til ungerne

Når børnene ved at være store nok til at skulle begynde på deres kørekort, så de kan blive sluppet fra i den offentlige trafik, så er der nogle ting, der skal være i orden, før kørekortet kan gives.
Man skal have en godkendt lægeerklæring fra sin læge, der fortæller at man fysisk er godkendt til vejene.
Derudover skal man naturligvis have en lang række køretimer, hvor man har været på motorvej og i byen. Glatbanen er også et element, der skal bestås.
Og så er der det obligatoriske førstehjælpskursus.

Der har været mange diskussioner om, hvorvidt man bør gøre dette kursus obligatorisk løbende igennem ens tid som billist. Mange glemmer de vigtige ting, man lærer på sådan en dag, hvilket er meget beklageligt. Selvom det ”kun” er et grundlæggende kursus, så lærer man livreddende ting, som man kan bruge hele livet igennem.
Flere glemmer måske tingene, man lærer, fordi at eleverne har fokus andetsteds end at være opmærksomme på underviseren. Der er en masse ting, der er vigtigere i den alder end lige at være 100% opmærksom til førstehjælpsundervisning. Det er dog vigtigt at huske, at der er en helt oplagt grund til, at man skal have undervisningen – fordi det er bevist, at det redder liv, når man kan sin førstehjælp.

Opfordr dine børn til at lytte efter

Vi kan kun opfordre til, at man fortæller sin børn, hvor vigtigt det er, at de følger flittigt med i undervisningen til deres obligatoriske førstehjælpskursus.
Man kan desværre aldrig være sikker på, at man ikke kommer til at bruge sin viden i praksis. Men hvis man skulle stå i en situation, hvor en person falder om eller kommer ud for en ulykke, så er det helt fantastisk at kunne træde til.

Hvis du vil læse lidt omkring de emner, der bliver gennemgået til et førstehjælpskursus, så kan du læse det her.