Børn bliver klogere af at få en masse kærlighed

0
1347

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vidste du at du kan få klogere og mere intelligente børn ved at give dem en masse kærlighed. Det viser sig nemlig at børn der hjemmefra har fået en masse kærlighed, kys og kram også er børn som gør det langt bedre i livet. Når de hjemmefra er blevet fyldt helt op med kærlighed, så bliver de bedre til at omgås andre mennesker og glæden vil lyse ud af deres krop.

Kys og kram skaber tryghed

Noget af det vigtigste vi som forældre kan give vores børn er tryghed. Der har i de senere måneder været meget debat om hvorvidt grædende børn skal tages op, eller om de skal græde sig selv i søvn. Det kan der være mange meninger om, men det viser sig at børn som får en god tryghed også er børn der er mere glade og klare sig bedre i livet. Så vi vil råde dig til at lytte til dig barn og bruge hjertet i din opdragelse af dine børn.

Det giver hurtigere hjerne-respons

Et barn som har fået en masse kærlighed hjemmefra, er vokset op i et dejligt hjem hvor der ikke var problemer er også et barn som udvikler en hurtigere hjerne-respons. Det vil sige at dit barn bliver hurtigere til at finde løsninger og hvor det tør stå frem med sine synspunkter. Det sociale miljø som barnet vokser op i er altså utrolig afgørende for hvordan barnet trives senere hen i livet. Vi kan anbefale at du læser mere på Babyhimlen.dk, her kan du finde en masse gode artikler og guides om det at være forældre.

Det styrker barnet udvikling

Når vi viser omsorg for vores børn, giver dem en masse kærlighed i form af at lytte, være til stede og kysse og kramme dem, så styrker det dets udvikling. Et barn der udvikler sig er også et barn som er mere glad og tilfreds i livet, dermed er det en stærk cirkel, som virkelig giver dit barn hvad det har behov for, for at kunne klare sig godt i livet. Et barn som er fyldt op med kærlighed hjemmefra klare sig bare bedre, det omgås bedre med andre børn og voksne. Hvis du samtidig ikke er bange for at udfordre dit barn og lade det prøve nye ting på egen hånd, så har du sat nogle rigtig gode rammer for at barnet kan lære bedst muligt.