Brug ferien på kedelige voksenting

0
2040

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er rigtig mange børnefamilier der har efterårsferie i denne uge. Skolebørn har fri for skole, og uge 42 står i den grad i feriens tegn. Det er dog langt fra alle, der er så heldige at have ferie, heller ikke selvom man har børn. Der er nemlig mange, der har svært ved at få feriedagene til at række i år. Det skyldes blandt andet, at julen falder virkelig dårligt i år i forhold til ferie, og at man skal bruge en hel ferigeuge på at holde fri mellem jul og nytår.

Derfor er der mange der har svært ved at få ferieugerne til at slå til i år, og derfor har svært ved at kunne holde efterårsferie. Det ændrer dog naturligvis ikke ved, at børnene stadig har fri fra skolen. Efterårsferien er derfor også ofte den uge, hvor rigtig mange bedsteforældre får besøg af deres børnebørn i en lille uges tid.

Det betyder dog, at der rigtig mange forældre der får nogle dage “fri” fra deres børn, fordi det ofte er lettere, at have børnene til at overnatte hos bedsteforældrene end at hente dem hver dag efter arbejde. At have børnefri er en kærkommen mulighed til at lave voksenting og få fulgt op på nogle af alle de ting de kan knibe med i hverdagene.

Voksenting er i denne forbindelse ikke tænkt som noget frækt, men er af den mere kedelige slags. Det betyder nemlig, at det er nu du har har tid til at få styr på pensionen, forsikringerne, huslånet og alle den slags ting. Det er nu, du kan rode spisebordet til og få kig på alle papirerne og få dem sat i ringbind. Så det er nu du skal tjekke at det er blæk på patronerne i printeren (ellers så fyld op her), smut forbi på e-boks og kig i det 52 ulæste beskeder fra banker og forsikringsselskaber – print det ud, læs det vigtige og få det sat i mapper, det der ikke bare skal blive i din eboks.

Men husk også at nyd den alenetid der er – tag ud og spise, gå en tur i biografen eller slap helt med af Netflix.