Brug mobilen intelligent i hjemmet

0
603

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Teknologien vinder mere og mere ind i de danske hjem og mobilen kan bruges til mere og mere. Mange hårde hvidevare, og andet bolig tilbehør, er muligt at betjene med mobiltelefonen. Begrebet Internet of things, forkortet IOT, vinder mere og mere frem, og sætter nye standarder for de teknologiske muligheder. I denne artikel vil vi beskrive hvordan IOT kommer mere og mere frem, og hvilke muligheder der er.

Internettet er kommet for at blive, og mulighederne med internettet er nærmest uendelige. I det moderne hjem er vaskemaskinen og tørretumbleren  på nettet og det er muligt at sætte en vask over, når du sidder på  for eksempel arbejdspladsen. Køleskabene bliver mere og mere intelligente og kan give besked når du løber tør for mælk, eller pålægget er blevet for gammelt. Kaffemaskinen kan du sætte til at brygge en kop friskbrygget kop kaffe, inden fra soveværelset af, så den står klar, når du står op. Gardinerne i soveværelset rulles automatisk fra med telefonen. Mulighederne er mange, men med alle disse muligheder følger der også en del risicis. Intel, som er et af de største computerfirmaer, spårn at vi i 2020 har mere end 30 forskellige device tilknyttet. Det er selvfølgelig smart at vi styre de forskellige elementer, men det giver også mulighed for en lang række kriminelle at få adgang til mange af vores helt personlige ting.

Mobiltelefonen er drivkraften

Mange af den intelligente ting styres af mobilen og hastigheden til processer og plads på harddisken er allerede nu et vigtigt element for at kunne betjene hjemmets forbundne enheder. Hvis du godt kan lide at følge med i udviklingen og være opdateret inden for IOT, kan du med fordel besøge mobil.nu, som har en hel sektion med Internet Of Things. Her bringer de mange af de seneste nyheder inden for IOT, samt en masse artikler, hvor netop IOT har fejlet. klik ind og læs mere

DEL
Tidligere artikelGode råd om valg af opvarmning
Næste artikelTid til uld

EFTERLAD ET SVAR