Byg selv på din terrasse

0
97
terrasse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er på vej og det betyder, forhåbentlig, dejligt vejr og masser af solskinsaftener på terrassen. Men det kan jo også betyde, at det er tid til at kigge lidt nærmere på netop terrassen og dine gamle sommermøbler, for at se hvordan de har klaret vinteren. Måske terrassen bare skal skrubbes og møblerne kan klare sig et år endnu med lidt pleje og lidt god vilje. Eller måske det er tid til at gøre lidt mere derude?

Hvis dette år har givet os en kollektiv lektion på hjemmefronten omkring hus og håndværk, så er det faktisk, at vi kan klare det meste selv! Vi kan faktisk også bygge de fleste ting på terrassen!

Det kræver kun det rette værktøj

Uanset hvad, der trænger til en kærlig hånd, så prøv engang at overveje, om det er noget du selv kan gøre noget ved. Du kan selvfølgelig købe nyt, men måske du kan nøjes med at slibe terrassebordet ned og give det olie eller bejdse? Måske du selv kan bygge det smarte rullebord du har ønsket dg til dine grillaftener? Hvis du kan, så får du det jo lige som du allerhelst vil have det.

Det er ikke svært at bygge, men det kræver tid til research og det kræver adgang til de rigtige værktøjer. De fleste kan finde en hammer og en fukssvans derhjemme, men er det der, du er, kan det godt være at det blive et stort og dyrt projekt. Har du både rundsav og boremaskine, kan du måske nøjes med at skulle afsted efter mere spændende ting, lige fra båndsliberen eller rystepudseren til håndtag – og så kan det også være hængsler eller magnetbånd. Meget kan man låne sig til, men en ny erhvervelse kan også inspirere til nye projekter i hus og hjem.