Danmarks dejligste ferie-ø: Derfor skal du besøge Bornholm

0
168

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bornholm, Bornholm, Bornhooolm. Danmarks dejligste ferieø er et sted, du skylder dig selv at besøge, hvis du ikke allerede har gjort det. Men pas på, det er vanedannende. Her er 3 grunde til at besøge Bornholm.

Vi danskere kan være stolte af, at vi har Bornholm. I 2018 blev vores foretrukne ferieø nomineret til at være en af de bedste øer at spendere sin ferie i hele verden. Det var det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, der stod for nomineringen.

Hvis ikke det er grund nok til at besøge Bornholm, får du her 3 andre grunde, der med garanti kan lokke dig til at bestille et sommerhus på Bornholm.

#1: Naturen er anderledes end i resten af Danmark

Bornholm er tættere på Sverige end Danmark, og naturen er helt igennem unik. Du kan opleve en vaskeægte klippeø med hvide sandstrande. Helt igennem fantastisk.

Du kan desuden opleve den største borgruin i hele Nordeuropa, hvis du tager afsted. Den hedder Hammershus, og den ligger stadig på samme klippetop, som den altid har gjort.

#2: Masser af outdoor-oplevelser

Herudover er der masser af fantastiske outdoor-oplevelser, du absolut ikke må gå glip af. Du kan køre på mountainbike, tage på bisonsafari, løbe eller klatre. Afslutningsvist kan du tage et hvil med god mad på et af de mange, berømte spisesteder på øen.

#3: Maden er fremragende

Maden på Bornholm er fantastisk, og det har vakt genklang i det store udland. Eksempelvis har de hos BBC Travel kaldt Bornholm for Danmarks hemmelige mad-ø. For de fleste af os herhjemme, er det dog ikke ukendt, at man kan få virkelig god mad på Bornholm.

 

Besøg eksempelvis Torvehallerne i Rønne, hvor du kan købe friske og gode råvarer, der er dyrket lokalt. Vil du ud at spise, kan du tage til Le Port, hvor du kan få alt godt fra havet.