Derfor er en siddepude en god ide

0
2150

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste ved godt, at en sund kropsholdning allerede starter i barndommen, derfor bør man også, fra barnet er helt lille, stimulere dets motorik og hjælpe det igang med en sund udvikling. Der er mange måder at gøre dette på, og der findes et væld af motorisk legetøj, der er med til at udvikle dit barn.

Der er meget legetøj, der hjælper dit barns motorik, og der er mange øvelser, du kan lave sammen med dit barn. Der er dog også et sted, hvor man som forældre kan gøre en masse, uden faktisk selv at skulle gøre noget.

En siddepude er nemlig er nemlig lidt af et moderne vidunder, som burde være i alle hjem, hvilket der er flere grunde til. Udover at den giver god komfort for både voksne og børn, så er den nemlig også med til at stimulere balancen, motorikken og ikke mindst så styrker den ryggen.

Dit barn løber forhåbentlig rundt og leger rigtig mange timer hver eneste dag, men det bruger nok også mange timer på at sidde ned, og her kan man altså hjælpe med at styrke motorikken og balancen ved at investere i en siddepude fra eksempelvis Dynair.

Da puden er fyldt med luft, skal dit barn bruge energi på at sidde i den rigtige position, hvilket også sikrer at dit barn kan sidde længere og holde koncentrationen. Det er især et hit til børn, der har lidt tendens til ikke at kunne sidde stille.

Især her i efterårsferien kan den være et hit, hvis der skal bruges mange timer indendørs på grund af det lidt kedelige vejr. Det kan være svært for at mindre barn at skulle sidde på en almindelig stol i længere tid, og eksempelvis koncentrere sig om at tegne eller andet, hvis det hele tiden sidder og bevæger sig for at finde den rette siddestilling.

DEL
Tidligere artikelHold lyset ude
Næste artikelFøler du dig stresset?

EFTERLAD ET SVAR