Det vigtigste udstyr til familiens bedste ven

0
860
small dog breed Jack Russell Terrier shakes off water after bathing in the river on a summer day

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har I hund i familien – eller skal I til anskaffe hund? Så læs med her og bliv klogere på, hvilket udstyr, I ikke kan undvære.

Hundetegn med gravering

For mange familier er hunden et kært medlem, som man gerne vil passe rigtig godt på. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig et hundetegn, som skal sidde i halsbåndet. Et hundetegn er faktisk også lovpligtigt i Danmark: Alle hunde over 8 uger skal bære et synligt hundetegn, hvori der er indgraveret ejers navn, adresse og telefonnummer. Når blot dette er opfyldt, har du frit valg mellem mange forskellige designs. Hvad med et hundetegn med indgravering af din hunds race? Eller et farvebillede af din hund? Se de mange flotte muligheder lige her.

En blød soveplads til hunden

Din bedste ven skal selvfølgelig ligge blødt og godt. En hundeseng eller en hundepude er en god ide at anskaffe tidligt, så hunden allerede fra den første tid i hjemmet ved, hvor den må ligge henne. Udover at ligge godt, så er det også rart for hunden at have en base, hvor der er trygt. En form for ‘helle’. Hvis der er små børn i huset, er det godt at vænne dem til, at når hunden ligger på sin plads, så skal den have lov at sove.

Hundesele til gåturene

Hunde elsker at gå tur. Det er vigtigt for hundens velbefindende, at den bliver luftet og får rørt sig hver dag. Når du skal finde udstyr til hundeluftningen, så kan du enten vælge den klassiske løsning med en hundesnor, der sættes direkte i halsbåndet. Du kan også gå efter en hundesele, som går rundt om hundens forkrop og forben. Det kan være nemmere at styre, hvis hunden har tendens til at trække meget i snoren.

Nyd din tid med hunden. Den vil uden tvivl blive en meget vigtig del af jeres familie.