Er der en allergiker i huset? Sådan kan du sørge for, at der komme færre allergener

0
65

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er vigtigt, at man tager sine forbehold, hvis der er en allergiker i huset. Det er klart, at en allergiker ikke kan holde til lige så meget støv som andre, og derfor skal man være mere opmærksom på at komme rundt med kosten. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at mindske forekomsten af allergener i huset.

 

Har du en pejs?

Hvis du har en pejs eller brændeovn, så har du måske også lagt mærke til, at der hurtigt kan komme til at hvirvle en masse aske rundt i luften. Det kan være irriterende selv, hvis man ikke har allergi. Men døjer man med allergi, så kan det virkelig være slemt. Den gode nyhed er, at det er et problem, der heldigvis er nemt at gøre noget ved. Du kan nemlig bare købe en smart og funktionel askestøvsuger. Brug askestøvsugeren til at fjerne aske fra bunden. Det er vigtigt, at du ikke bruger din egen støvsuger til det, da den ikke kan holde til det. Du skal have en, der er lavet til formålet.

 

Sørg for at redde hundens pels

Der er også mange allergikere, der er følsomme over for dyrs pels. Det kan være, at der også findes sådan en i din familie. Hvis det er tilfældet, så kan I naturligvis overveje, om I skal af med hunden. Hvis det ikke er en mulighed, så kan man i stedet for sørge for at være rigtig god til at redde pelsen på sin hund. Det kan nemlig betyde, at den fælder en betydelig del mindre, og så er der altså ikke så mange allergener rundt omkring i huset. Køb af børster til hunde kan du finde her, hvis du mangler et sted for forhandle dem.