Er du interesseret i en ny trampolin? Læs mere her

0
274

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du mor eller far? Og mangler dine børn noget ekstra ude i haven? Du har helt sikkert overvejet en trampolin før, og mon ikke dine børn har nævnt det for dig et par gange. Det er ikke altid nemt at gå fra tanke til handling, og især når trampoliner ikke rigtigt er noget, du ved så meget om. I dag findes der mange forskellige trampoliner, mange mærker og størrelser, og det er ikke altid til at vide, hvilke mærker, der vil fungere bedst for jer. Her vil vi nævne 2 forskellige mærker indenfor trampoliner.

En JumpMaster trampolin

Jumpmaster trampoliner er et populært valg på markedet. Nedenfor vil vi komme ind på 3 grunde til, hvorfor en trampolin fra JumpMaster er et godt køb:

  • Hvis rammen på din JumpMaster trampolin pludselig skulle gå i stykker, vil du være dækket af en garanti. Rammen har nemlig en livstidsgaranti, så lige meget hvor gammel din trampolin er, hvis skaden sker, vil du være dækket ind.

  • Denne ramme er lavet i galvaniseret stål, så den modstår slid og rust.

  • Den kan købes til en fin pris samtidig med kvaliteten er it op

BERG trampolin

Priserne for en BERG trampolin er højere end en JumpMaster trampolin, og BERG trampoliner plejer også at holde længere tid end andre. Nedenfor vil vi komme ind på 3 grunde til, hvorfor en trampolin fra BERG er et godt køb:

  • BERG er dem, der står forrest på udviklingen af fjerde. De bruger den nyeste fjeder-innovation, så dine børn kan nyde trampolinen længe.

  • Disse fjedre er rustfri. Det gør, at fjedrene bliver ved med at være smidige, og det sikrer selvfølgelig også trampolinernes kvalitet.

  • Modellerne har også en tyk beskyttelseskant. Denne beskyttelseskant sikrer, at man ikke falder igennem trampolinens fjedre, eller at børnene (eller dem der springer) slår sig.