Få dine børn til at spise varieret

0
1534

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alle der har børn ved, at det kan være svært at få dem til at spise det man synes de skal. Du er naturligvis klar over, at der skal en sund og varieret kost til at skabe et sundt liv. Det kan dog være en stor udfordring, hvis dit barn helst bare vil spise pasta med lidt ketchup og ikke vil røre kød og grøntsager.

Ofte er det ikke fordi dit barn ikke vil spise maden, men fordi de ikke er vilde med konsistensen af maden. Det kan derfor være en god mulighed for at du måske kan få dem til at spise kød, hvis du laver det på en anden måde. Det kan eksempelvis være svært at få dit barn til at spise en svinekotelet, men være lettere at få dem til at spise pulled pork, da konsistensen er en væsentlig anden, og smager anderledes.

En anden mulighed er også at bringe noget helt nyt i spil på middagsbordet. Især hvis du har en knægt der ikke lige har lyst til at spise kylling, kan det være et stensikkert hit at servere krokodille, kænguru eller struds. Ofte er det bedre jo mere anderledes det er, og mange af disse typer af kød er, udover at være en del af en varieret kost også er meget sundt og indeholder meget protein og ikke så meget fedt.

Desuden er det naturligvis et sikkert hit at anrette maden lidt anderledes, og gøre det lidt mere til en leg at spise, naturligvis uden at lege med maden, hvilket man skal have ens børn til at vokse fra hurtigst muligt, hvis det ikke skal blive et problem på længere sigt.

Et eksempelv på sjov anretning kan du se her fra Daloon

skaermbillede-2016-10-17-kl-11-54-42