Få musik sammen med din telefon

0
2121

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der var en gang hvor CD’er var fast inventar i huset, og hvor det var svært at finde et børneværelse uden et godt udvalg af hits for kids cd’er og Åh Abe bokse, men sådan er verden ikke helt mere. Der er naturligvis stadig cd’er at finde på i de danske hjem og ikke mindst på børneværelserne, men tendensen er helt klart, at alt det nye udelukkende er digitalt og at vi stort set streamer alt vore musik fra Spotify, Telmore Musik, Tidal, Apple Music, Deezer og hvad de ellers måtte hedde.

Det har måske nok fjernet en smule af charmen ved at købe musik, men til gengæld er det blevet væsentlig billigere, og ikke mindst en hel del nemmere, og børnene skal ikke være særlig gamle for at kunne finde ud af at betjene en musiktjeneste, og have alt musik i verden til deres rådighed.

Sådan kan du spare penge på musiktjenesten

Langt de fleste musiktjenester kommer omkring 100 kroner om måneden, hvilket langt de fleste nok vil kalde for en meget billig pris for det, det giver adgang til. Det kan være et problem, hvis flere bruger tjenesten på samme tid, men her findes der flere af tjenesterne, der har familieabonnementer, hvor flere brugere kan være online samme tid.

På den måde kan der være gode penge at spare hvis flere i familien skal bruge tjenesten. Det er også muligt at finde Mobilabonnement med musik og andre streamingtjenester, på den måde kan det blive mere eller mindre gratis at få alt den musik som familien har behov for.

Så selvom lidt af charmen måske er forsvundet ved ikke længere at have cd’er mellem hænderne, kommer man ikke uden om at verden for musik er blevet lidt nemmere og meget mere tilgængelig.