Få styr på din have

0
38

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forår og efterår er de helt store havesæsoner, hvor tingene skal ordnes. Der er meget at holde styr på, og her kan du blive mindet om nogle af de ting, folk ofte glemmer.

Er du haveejer, så bliv ved med at læse. Uanset om du har bolig eller kolonihave, så er det vigtigt at være forberedt. Kun sådan kan du vide, hvordan du får den flotteste have.

Kryb og kravl

Haven er et dejligt sted, og insekterne har deres rolle at spille. Men der er også uønskede gæster, der skal tages hånd om. Har du en urtehave, så kender du dem garanteret.

Med et sneglehegn kan du holde dræbersneglene væk fra dine grøntsager, så din køkkenhave er til at tage fra. Et sneglehegn er det mest effektive, du kan gøre, da sneglene som regel slet ikke kan komme over det. Det er muligt at grave det ned eller sætte det fast på kanten af et bed. Uanset hvad, så kan et sneglehegn gøre underværker for din køkkenhave.

Pænt og ryddeligt

En pæn have er ikke alt, men det er meget. Selvom du vil have en have, der er mere vild og naturlig at se på, så er der nogle ting, du kan overveje, for at harmonere det hele.

I linket kan du se, hvordan græsarmering kan bruges. Ligesom sneglehegn er det en diskret måde at hjælpe din have og bolig med at blive lige dét bedre, og så er det noget, der også kan bruges i praksis.

Ikke alt i haven behøver at være til pynt – eller at være funktionelt. Men græsarmering og sneglehegn er to praktiske ting, du kan tilføje, for at gøre din have lidt bedre. I det lange løb vil det gavne dig, og begge dele er gode investeringer, du bør overveje.