Få styr på planlægningen med disse 3 tiltag

0
516

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At få en families hverdag kan nogle gange godt være en udfordrende organisatorisk opgave, da der er flere familiemedlemmer man skal have styr på. Når samtlige familiemedlemmer har flere forskellige forpligtelser, som de skal tage sig af hver dag, så er det ikke altid til at huske hvordan det hele skal passe sammen. Nogen familier har en hjemmegående forælder som tager teten når det kommer til husholdningen og organiseringen af hele familiens kalender. Men for de familier hvor begge forældre tager på arbejde hver morgen og først kommer hjem senere på dagen, kan der godt opstå problemer i hverdagen. Herunder findes 3 bud på tiltag som kan gøre det nemmere for familien at opretholde et overblik.

Anskaf et whiteboard

Når samtlige opgaver, legeaftaler, sportsgrene osv. ikke bliver skrevet ned nogen steder, kan det være utroligt svært at opretholde et overblik. Men hvis man anskaffer sig et whiteboard til huset, så kan samtlige familiemedlemmer skriver deres foretagender ned, så hverken de selv eller resten af familien glemmer det. På den måde kan man løbende opdatere whiteboardet og skrive det ned, hver gang man får en tanke som er relevant for hele familien. I kan finde et whiteboard til familien her.

Hold et ugentligt familiemøde

Langt de fleste familier spiser minimum morgenmad og aftensmad sammen, men det kan hurtigt blive trættende, hvis man skal tale om praktiske ting, hver eneste gang man skal spise. Derfor kan det være en god idé, at man holder et ugentligt familiemøde, hvor man snakker om hvad der skal foregå den kommende uge, og hvordan det hele skal foregå.

Hold en ugentlig familieaktivitet

Når man alle sammen har et hav af aktiviteter udover skole og arbejde, så kan det godt være svært at finde til at være sammen hele familien. Det kan derfor være en god idé, at man til det ugentlige familiemøde aftaler en aktivitet, som hele familien kan deltage i sammen.