Ferie i børnevenlige Italien

0
466
ferieboliger i italien

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke alle ferieformer som er lige børnevenlig og det er ikke alle lande, hvor man tager lige meget hensyn til børn. Italien er en af de steder, hvor børn er skattet højt og her er et par gpde argumenter for hvorfor du skal overveje at planlægge din næste ferie i Italien.

Du behøver ikke vælge en “børnevenlig” restaurant

Italienerne elsker deres egne og andres børn. Det er helt almindeligt at tage børn med på ALLE typer af restauranter og både tjenere og andet personale er ofte rigtig søde ved de små poder.

Børnevenlige boliger

Selvom det er rart at bo på hotel og folk er flinke, så kan et hotel måske godt blive et lidt kedeligt sted for de mindste. Heldigvis er der rigtig mange steder i Italien, hvor man kan leje sin egen private feriebolig. Fordelene ved en privat feriebolig er at du har det hele for dig selv, og det er ofte mere hjemligt. Der er ikke nogen der ser skævt til at du lader dine børn blive oppe til klokken et om natten og de kan rende rundt i bar numse og sutsko, hvis det er det I ønsker. Mange af ferieboligerne ligger lidt uden for den larmende bymidte og der er mere ro og mindre farlig trafik. Er i flere familier afsted sammen, så er der også store huse med plads til 8 personer eller flere. Selvom restauranterne er gode i Italien, så kan det være hyggeligt at gå på det lokale marked og så lave italiensk mad sammen med børnene om aftenen. Den mulighed har man med Ferieboliger, eftersom der naturligvis er et køkken. Den oplevelse får man ikke hvis man bor på hotel. ALt efter budgettet, så er der naturligvis også mulighed for at leje en feriebolig med pool – igen kan man helt sikkert finde en børnevenlig en af slagsen. Find den bolig som passer jer bedst lige her