Føler du dig stresset?

0
1957
AKUPUNKTUR stress
AKUPUNKTUR stress

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mere end en halv million danskere føler sig stresset hver eneste dag, og stress er en af de hyppigste årsager til at vi sygemelder os. Op imod hver 4. sygemelding i danmark, skyldes stress. Fakta viser faktisk at op imod 1400 danskere dør som følge af arbejdsrelateret stress. Lad ikke stressen få overtaget på dig, og opdage sygdommen i tiden. Hvis du føler dig stresset og du kan mærke den trænger sig op, så tøv ikke med at kontakte læge, eller andre alternative metoder, som f.eks. akupunktur.

Stress er et mystisk fænomen, og det er svært at få konstateret stress, da det ikke kan måles i infektionstal eller dokumenteres på andre måder. Mange studier viser at akupunktur kan hjælpe mod stress. Akupunktur kan hjælpe på stresstilstanden og ikke mindst de fysiske og psykiske bivirkninger, som følger ofte følger med stress. Akupunkturen har en beroligende virkning på kroppen og vil få dig til at føle dig fri og afspændt. undersøgelser viser at akupunktur kan nedsætte kroppens stressniveau og dermed udløse migrænen eller andre relaterende symtoner. Mange offentlige instanser reklamere ikke med akupunktur som behandlingsform, da det er svært at dokumentere virkningen. Men ikke desto mindre tilbyder hvert tredje danske hospital akupunktur som supplement til forskellige medicinske behandlinger.

Kontakt en akupunktør i dag

Behandling med akupunktur vinder mere og mere frem, og er mange danskere er ved at få øjnene op for denne behandlingsform. En af de førende akupunktører i danmark er Boel akupunktur, som er beliggende i Odense, Jylland og København. Boel Akupunktur har dels deres klinikker rundt omkring i landet, men underviser også i forskellige steder i netop akupunktur. Undervisningen foregår hvert år ved kurser hvor 150-250 læger, akupunktører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre bliver undervist. For undervisningen er det ejer John Boel jr., som står for undervisningen i de forskellige kurser. Ved siden af undervisningen behandler John Boel jr. naturligvis også kunder rundt omkring i landet.