Forny hjemmets gulve

0
1280

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hjemmets trægulve kan med tiden blive godt og grundigt slidt. Især i de rum hvor vi opholder os i mange timer. Det findes mange muligheder for at genskabe træet naturlige glød og dermed vil gulvet i hjemmet synes som nyt. I denne artikel giver vi et par tips til at opfriske gulvene i hjemmet, og dermed spare familien for en masse penge.

I flere børnefamilier skal boligens trægulve kunne holde til lidt af hvert. Især med hensyn til den kolde tid vi går i møde. Prognoserne for vinteren 2016 melder både sne og slud, og hvis prognosen holder stik, kan det blive den koldeste vinter i 6 år. Med sne og slud, stilles der nogle krav til familiens gulve og hvis trægulvet er slidt. Vandet kan trænge ned i gulvet og dermed udvide gulvet, og på sigt give skimmelsvamp i huset fundament. Det er vigtigt at gulvene er behandlet ordentligt, og har en solid overflade, så vand og skidt let preller af.

Mange behandlinger af trægulve

Et trægulv kan behandles på mange måder, bl.a. lud, lak- og oliebehandling. I øjeblikket ses der også mange muligheder i, at få malet boligens gulve. Ens for alle behandlinger er at gulvene skal slibes ned og derefter behandles. Mange tænker umiddelbart at gulvslibning ikke er er noget problem, men når arbejdet først startes op, kommer det bag på mange hvor omfattende det egentligt kan være. Vores stærkeste anbefaling er at tage kontakt til en professionel gulvsliber. Hvis arbejdet skal udføres i hovedstadsområdet, kan vi med fordel anbefale at lave en søgning på Google og forespørg på tilbud fra 2-3 stykker. Konkurrencen på gulvafslibning er stor, så derfor kan der med fordel indhentes et par forskellige tilbud, og dermed opnå den bedste pris. Husk på at pris og kvalitet hænger sammen, så derfor er det billigeste tilbud ikke altid det bedste. Et andet godt tip er også at tjekke anmeldelser på anmeldhåndværk.dk