Genbrugte møbler vinder frem på nettet

0
335

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det har længe været populært at gøre brug af brugte møbler i form af loppemarkeder. Derfor er antallet af loppemarkeder rundt om i Danmark vokset, og hver eneste weekend er der altid flere forskellige loppemarkeder at tage til. Dog er det ikke kun fysiske markeder og butikker med genbrug, der oplever en stigende popularitet. Brugte møbler på internettet er ligeledes blevet supermoderne, og dette er med god grund. Du kan i denne artikel læse mere om det at købe genbrugte møbler online, så du kan pryde dit hjem, kontor eller virksomhed med skønne møbler – som både fås til en god pris, ser flotte ud og er gode for miljøet.

Bestil møblerne i sofaen

Vi danskere har virkelig travlt i løbet af hverdagen, og derfor kan det være svært at finde tid til at gå på loppemarkeder, lagersalg og lignende. Her kommer det helt unikke ved at købe brugte møbler på nettet ind i billedet – du kan nemlig sidde derhjemme i din sofa og shoppe. Her sparer du transporttiden, og du vil ligeledes typisk få leveret dine møbler. Ifølge fagmagasinet.dk er møbler en af de næste brancher der for alvor rykker på nettet, og dette er ideelt for dem, der ikke har bil eller blot har en lille bil uden meget plads.

 Istandsat inden køb

Man kan købe brugte møbler flere steder på internettet. Man kan vælge at købe det privat gennem facebooksider, Den Blå Avis og lignende hjemmesider. Her får man, hvad man ser på billedet, og det er ikke altid, at møblerne er i den bedste kvalitet, da de kan være meget slidte. Dog kan man i stedet vælge at købe de genbrugte møbler hos en forhandler. Her vil møblerne typisk blive rengjort, istandsat og efterset. Dette sikrer, at man får møbler af god kvalitet, og dette er for mange en god sikkerhed at have. Ønsker du derfor at købe brugte møbler, som ser nye ud, er disse forhandlere et godt sted at købe møblerne fra. En forhandler, som netop foretager disse istandsættelser, er 3R Kontor. Selvom møblerne bliver rengjort, istandsat og efterset hos 3R Kontor, betyder det ikke, at priserne er høje. Typisk får man 60-70 % i rabat, hvis man sammenligner med nypriserne.

 Fra yt til fedt

Tidligere anså mange brugte møbler for noget, som kun folk med sparsomme økonomier købte. Dette er dog overhovedet ikke tilfældet mere, og det er også grunden til, at flere og flere genbrugsforretninger kommer til. I løbet af de sidste fire år er 680 genbrugsforretninger blevet oprettet. Dette er en kæmpe stigning, for ser man 10 år tilbage, udgør dette mere end halvdelen af alle genbrugsforretninger. Tal fra erhvervsdatabasen Biq viser dette.

Gå på genbrugsjagt om foråret

Ønsker man at gøre de allerbedste genbrugsfund, vil man have de største muligheder om foråret. Denne årstid er den mest populære, når det kommer til at sælge ud af brugte møbler, og dette ses især hos Den Blå Avis. Gennemsnitligt bliver der oprettet 9 % flere annoncer i marts måned sammenlignet med resten af året. Dette skyldes sandsynligvis, at følelsen af forår får folk i gang med en grundig oprydning samt hovedrengøring. Derfor er der rigtig gode genbrugsmuligheder i forårsmånederne.

EFTERLAD ET SVAR