Giv rummene lidt flere detaljer

0
77

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kender alle den klassiske form for vægge. Nymalede, moderne lejligheder er ofte kridhvide og skriger efter at vi giver dem et personligt præg. Vi står hurtigt i et stilistisk valg for hvordan vi vil vise os selv gennem vores bolig.

Der er mange muligheder for hvordan man vil takle sine vægge. Mulighederne vil stille dig og din familie i nogle dilemmaer for hvert valg tæller når det kommer til indretning. Det hele skal spille, som man siger.

Det individuelle præg

Når det hele skal spille, så kan man godt gå hen og ville have det nemt. I forhold til vægge bliver spørgsmålet oftest mellem ensfarvet maling eller let-mønstret tapet. Det individuelle præg bliver de billeder, plakater og de ting på hylderne, som vi sætter op.

Men der er faktisk en ekstra mulighed. Du kan anskaffe dig fototapet. Fototapetet kan komme i forskellige størrelser og kan have en enorm indflydelse på hvad du gør med resten af væggene. Vælger du at tilsidesætte en enkelt væg i børneværelset til et fototapet af noget børnene kan lide, så kan tapetet komme i en særlig farve. Denne farve er den mest iøjenfaldende for fototapet og du vælger så at de resterende vægge skal males eller tapetseres i den udvalgte farve.

Fototapetet vil blive valgt ud fra den individuelle præference, men det individuelle præg bliver ligeledes stillet i et centrum. Der kommer flere detaljer i væggen, og det kan samtidig hjælpe dig til at indrette så det er synligt uden at være for dominerende.

Naturstemning i beton

Fototapet kan ligeledes være stemningsgivende. Du har måske set nogle af de fjernsyn som kører med enten et akvarium eller en pejs. Folk vælger oftest pejsen i vinterperioden fordi det giver en særlig stemning, men akvarium kan ligeledes være til at fjerne følelsen af aleneheden.

Fototapeter med naturfotografier kan lige så give en følelse af at man er et andet sted. Man er ikke spærret inde i en kold betonbygning. Ens bolig er i stedet i midten af den store idyl. Det kan ikke give den friske luft og lugt af natur, men følelsen af at være tættere på det fri findes dog alligevel i stemningen.

Du kan med andre ord vælge at bruge fototapet for at have en særlig stemning levende i din lejlighed. Det kan være en stemning som virkelig understreger at her, lige her, der slapper vi af og nyder øjeblikket.