Giv terrassen nyt liv med algerens

0
49

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når det er sommer, er det også tiden for hyggelige grill aftener på terrassen og uforglemmelige havefester. Her vil mange gerne have nogle lækre omgivelser, man stolt kan vise frem og virkelig slappe af i. Det kan virke som et trist syn, hvis fliserne er helt mørke og grønne af alger. Det er dog ikke nødvendigt at skifte hele flisebelægningen ud for at opnå et nyt og frisk look. En gang algerens kan gøre underværker.

Slå et slag for miljøet ved at rense fliserne

Der er mange fordele ved at vælge algerens frem for at skifte alle fliserne. Det er godt for miljøet, at fliserne kan bruges i længere tid. Samtidig sparer det dig for besvær og en masse penge. Det er nemlig meget billigere at få renset fliserne, end det er at lægge nye fliser.

Når du bestiller et firma til at rense dine fliser, bør du være opmærksom på, hvilke typer kemikalier de anvender. Nogle firmaer anvender kemikalier, der nedbrydes naturligt, inden de når ned til grundvandet. Kemikalier kan ikke helt undgås, da de er nødvendige for at få bugt med algerne.

Algerens får fliser og andet til at fremstå som nyt

Når flisebelægningen har fået en behandling, vil fliserne få deres naturlige, lyse farve tilbage. De vil se ud som da de blev lagt i første omgang. Terrassen vil pludselig se helt ny og indbydende ud. Døjer du med alger andre steder, kan en algebehandling også være relevant der. Man kan blandt andet behandle følgende for alger:

  • Fliser
  • Facader
  • Skilte
  • Tage
  • Køretøjer

Vil du gerne vedligeholde bestemte områder, så de er fri for alger, kan det være en fordel at tegne et abonnement på algebehandling. Dette indebærer, at der en gang årligt vil blive behandlet for alger, så de kan holdes nede.