Glimmermaling og Glimmervægge

0
418

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

WOW-faktor med glimmermaling!

Er du på jagt efter et mere industrielt og råt look som komplementerer din indretningsstil? Hos Gebenna guider vi dig som er på jagt efter spændende indretningstrends, vi har eksempelvis et bredt sortiment af forskellige typer af glimmermaling, herunder Mystic. Med Mystic kan du selv skabe et legesygt tvist i dit hjem, og du vælger helt selv hvor iøjnefaldende slutresultatet skal være!

Trænger børneværelset til en overhaling?  Eller måske den der kedelige væg ved spisepladsen? Ønsker du noget unikt som ingen anden har? Hos Gebenna har vi det du går og mangler – GLIMMERMALING! Vi fører mange forskellige typer af glimmermaling i et væld af smukke farver, så uanset om du vil skabe et subtilt og elegant glimtende look, eller et råt og skarps look, har vi helt sikkert det rette produkt til dig!

Mascha Vang og vild glimmervæg

Danske blogger og inflúencer Mascha Vang ønskede at den sammenbragte familie skulle lave et projekt sammen – og hvad er så bedre end et fælles malerprojekt? Børnene fik hver lov til at vælge et produkt fra Primacols Decorative-serie til hver deres værelse. Mascha Vangs datter Hollie Nolia elsker lilla glimmer og hun faldt pladask for farven Meteor fra Mystic-kollektionen. Mascha opsummerer projektet så fint:

”Forestil dig at være barn, og få lov til at gøre dette. De elsker det, og hvem ville ikke elske en glimmervæg?

Vild diamanteffekt eller subtilt glimmer på væggen?

Hos Gebenna sælger vi mange forskellige farvekollektioner med glimmer i. Vil du skabe en vild væg med et glitrende glimmerspil så er Mystic noget for dig! Denne kollektion indeholder tusindvis af små fine sølvpartikler som glitrer når de rammes af lyset, og skaber en spektakulær effekt. Mystic findes i 12 forskellige nuancer, så du kan med garanti finde en som du kan lide.

Med Mystic glimmermaling har du uanede muligheder for at lege og slippe din kreativitet fri. Du kan vælge at grundmale væggen med en Decobase i valgfri nuance. Dette er en latexbaseret vægmaling, specielt fremstillet til Primacols decorative-serie. Denne vægmaling findes i 25 smukke moderigtige nuancer.

Du kan også vælge at tone glimmermalingen med vores Kolorant tonepasta – blander du eksempelvis vores Mystic Proxima med Kolorant i farven bordeaux, kan du skabe den perfekte Barbie-rosa nuance til prinsesseværelset!

Skab en glimmervæg på et par timer med Mystic Glimmermaling

Mystic glimmermaling fra Primacol er en dekorativ vægmaling med tusindvis af fine sølvpartikler som glitrer når de rammes af lyset. Mystic fungerer ligesom almindelig vægmaling, da du kan vælge færdigtonede nuancer, men du har også mulighed for at tone farverne yderligere med vores Kolorant tonepasta, eller du kan anvendeden gennemsigtige Mystic Universe, ovenpå en væg som du har malet i en valgfri farve.

Sådan anvender du Mystic Glimmermaling

  • Er væggen helt ny, skal denne primes med Primacol kontaktprimer
  • Åben bøtten med Mystic glimmermaling og omrør grundigt
  • Mal det valgte område med Primacol Decobase i den valgte farve.
  • Du kan også tone basen med vores Kolorant, for at skabe din egen unikke farve. Anvender du denne metode anbefaler vi at du afslutter med Mystic Universe for det bedste slutresultat.
  • Mystic glimmermaling er ekstremt slidstærkt, og kan sagtens anvendes på møbler, vaser o.lign. Dog anbefaler vi at du anvender en god kontaktprimer, for at sikre optimal vedhæftning til underlaget