Gode råd til dig der skal have en lille ny

0
73

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når I venter en lille ny derhjemme i familien, er det vigtigt, at alting står klar. Pludselig kommer den lille baby, og så er det godt, at alt er ordnet. Der er flere ting i huset, som skal være klart, og du kan læse her om, hvad det er, så du kan forberede dig godt til den lilles ankomst. 

Indretning

Måske har du ikke tænkt over det, men det er godt at være bevidst om, hvordan du kan indrette hjemmet bedst muligt, så baby får de bedste forudsætninger, og I som forældre får det nemmest. Puslebord skal gerne stå et sted, der er nemt at komme til, og hvor lugten af bleer ikke generer for meget. Hvis ikke I har plads på badeværelset, kan soveværelset være et oplagt sted. Der skal også gerne være plads til legeområde, spiseplads, og et sted hvor baby kan sove. En barnevogn er et must, og det er en god idé, hvis der er plads til den på en altan, terrasse eller i stuen. Her kan du vugge baby i søvn, og løfte liften et andet sted hen, hvis der er behov for det. 

Mental forberedelse

En ting er alle de praktiske forberedelser, men noget andet er også at forberede dig rent mentalt. Man bliver nok aldrig helt klar på babys ankomst, men det kan være en god idé at gå til fødselsforberedelse, at læse bøger eller høre podcast eller lignende for at forberede sig til, at der snart kommer en baby og sætter dagsordenen. Der findes mange muligheder for at forberede sig, og du kan altid høre familie og venner om, hvad de synes, der var vigtigt at forberede sig til. På den måde kan du få gode råd, men også gode historier fra dine nærmeste.