Gør-det-selv tips

0
1273

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange ting man kan lave i hjemmet, hvor man ikke blot spare penge ved at gøre det selv, men hvor man også har mulighed for at gøre det langt mere personligt. En af de helt store boligtrends i øjeblikket er da også gør-det-selv eller DIY – Do-It-Yourself. Det kan være alt fra møbler i haven lavet af paller, vinreoler lavet af gammelt skibstømrer, en vintønde der bruges som regnvandopsamler eller noget helt femte.

Noget af det der også hitter, og som samtidig er meget let at kaste sig over, uden at skulle have ekstreme håndarbejdsfærdigheder er hjemmesyet betræk til eksempelvis børnenes dyner eller puderne i sofaen. Hvis man ellers ejer en symaskine, er det lige til at kaste sig over, og selvom du måske ikke har syet i flere år, så er der ikke de store ben i at sy betræk, da det dybest set er to stykker stof, der skal syes sammen, hvor langt de fleste nok kan være med.

Det gode ved at sy ting selv, er udover, at man ofte kan spare rigtig mange penge, fremfor at købe det i dyre domme, er naturligvis, at man helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud. Metervarer stof kan købes med stort set alle typer af mønstre, så du kan mere eller mindre selv bestemme hvilket motiv du vil have på. Stofgiganten.dk er blandt de webshops, der har det største udvalg af stoffer.

Laver du eksempelvis dynebetræk til de mindste, er det naturligvis vigtigt at du vælger at købe økologiske stoffer, der er fremstillet uden brug af giftige kemikalier og lignende der er skadelige for dit barn. Tag dit barn med på råd og lad dem selv vælge hvad der skal være på, og når du ser syr det, kan du også kombinere, så drengen kan få både spider-man og superman og pigen både kan så barbie og prinsesse Elsa.