Gør rengøring efter spisetid med ungerne til en leg

0
272

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kender du det, at måltiderne med familiens mindste, nærmere ligner en slagmark end en spisesituation? De fleste småbørnsfamilier har prøvet at stå i en situation, hvor der er mere mad på bordet og på gulvet, end der reelt er blevet spist.

Men tiderne er forbi, hvor du ærgrer dig over pletter på gulvet, der aldrig kommer af igen. Med de super funktionelle splat-mats, bliver det let som en leg at rydde op efter måltiderne.

Frihed til børnene

Der skal være plads til leg, og børnene skal have lov til at udforske den mad, som de spiser. Det er en vigtig del af hele barnets udvikling, og det skal der bestemt gives plads til. Selvom vi gerne vil give vores børn plads til at udfolde sig og lære nyt, så vil vi også rigtig gerne kunne have et hjem, der er pænt og nydeligt at se på.

Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at investere i de smarte splat-mats. Med sådan et underlag under højstolen, er du sikret en super nem rengøring efter måltidet. Underlaget tørres nemt af, og du undgår permanente pletter på trægulvet eller gulvtæppet.

Splat-mats giver frihed til at dit barn kan gå på opdagelse i madens verden, uden at du skal bekymre dig om tomatsovs på trægulvet.

Dine børn fortjener det bedste

Når det gælder vores børn, vil vi ikke gå på kompromis. Splat-mats er fremstillet af allergivenlige materialer og med den største omhu for miljøet. Så det er med god samvittighed, du kan lægge din nye splat-mat tilrette ved spisebordet.

Du kan få de underskønne splat-mats i flere farver og mønstre, som er udført i et lækkert stilrent design. Det brede udvalg giver rig mulighed for at finde lige præcis det udtryk, der passer ind i jeres hjem.

Ikke nok med at splat-mats er fantastiske til familiens hjem, de er også yderst nemme at tage med på farten. Med et enkelt snuptag, har du underlaget rullet sammen og kan pakke det med i bilen. På den måde, er du altid sikker på at spisesituationer udenfor familiens fire vægge, de bliver lette at gå til. Så fra nu af bliver måltidssituationen hos bedsteforældrene langt nemmere at håndtere.

Når først du har fået din splat-mat indenfor døren, vil du aldrig af med den igen, for aldrig har rengøringen været nemmere.