Gør køreturen sikker for dit barn

0
3624

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Venter dig og din partner barn? Stort tillykke! Så er I sikkert allerede ved at klarlægge, hvad I skal have købt, inden babyen melder sin ankomst. I skal have købe bodystockings, puslebord, sutteklude og meget mere. Derudover skal I også sørge for at købe en god og sikker autostol til jeres barn. Herunder får du nogle råd til, hvad I skal være opmærksomme på, når I skal købe autostol.

Sikkerheden skal være i top

Når I skal vælge autostol, bør I ikke gå på kompromis med hverken sikkerheden eller komforten. Køber I en brugt autostol, bør I få den tjekket af en forhandler eller af en anden kyndig person. På den måde kan I få vurderet, om autostolens sikkerhed er i orden. Alle seler og spænder skal være i god stand, så det er let at få jeres barn ind og ud af autostolen. Autostolen skal samtidig også være let at montere i jeres bil.

Vil I være sikker på, at I får en autostol i en god kvalitet, hvor sikkerheden og komforten er helt i top? Så vælg en BeSafe autostol fra Kaareboern.dk. BeSafe er et kendt mærke som producerer autostole, der er gennemtestet. Du vil derfor trygt kunne sætte dit barn i en BeSafe autostol.

Autostol der passer til barnets alder

Der er forskel på autostole, og autostole findes i forskellige størrelser som passer til børn i forskellige aldre. F.eks. er modellen Go en autostol, som I nemt kan flytte ind og ud af bilen. Denne model er særlig velegnet til den helt spæde baby. Når jeres barn er blevet større, bør I vælge en autostol der passer til barnets størrelse. F.eks. BeSafes Flex model eller Combi model som er ideel til det lidt større barn. Fælles for alle BeSafes modeller er at sikkerheden, og barnets komfort er i top.