GUIDE: Sådan lærer du et fremmed familiemedlem dansk

0
859

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du nogle familiemedlemmer, der godt kunne tænke sig at learn danish free, så kan du bruge de råd, som du får her, til at lære dem det. Det er både gode og mindre gode råd, men det bedste ved det hele er, at de er ganske gratis. Og hvem elsker ikke gratis ting i disse pressede tider? Det gør vi alle vidst.

#1: Se nogle danske film

Det er altid en god idé at se nogle gode, gamle danske film med Dirch Passer, hvis man virkelig gerne vil lære dansk. Han er både sjov og underholdende, så man får helt lyst til at lære dansk, bare fordi man så kan finde ud af, hvor sjov han egentlig er. Derfor er det altså det første forslag, at du skal se Dich Passer-film, hvis du gerne vil lære dansk.

#2: Tag ud og snak med danskere

Hvorfor ikke tage ud og se nogle af dine venner og bekendte? Nogle, som man kan snakke med og derfor lære dansk. Den bedste måde, man kan lære dansk på, er ved at snakke med folk, der rent faktisk kan tale sproget. Ellers bliver det lidt svært. Også selvom din fremmede ven kender dig, og du taler dansk, er det en god idé at besøge nogle andre end lige præcis dig.

#3: Prøv et stykke af den danske kultur

Der er mange steder, hvor den danske kultur er helt unik. Du behøver blot at slå op i Kulturkanonen under siden med ristede hotdogs, og du ved, hvor unik den egentlig er. De smager jo fantastisk, ikke? Hvis ikke en ristet hotdog giver en lyst til at lære dansk, så man har mulighed for selv at bestille en død indianer med sidevogn, så er der vist ikke noget, der kan.

Hvad skulle der til at lære dig dansk? Hvis du har yderligere råd, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at knytte en kommentar til indlægget her.