Hold lyset ude

0
981
Uniggardin.no
Uniggardin.no

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Gardiner i hjemmet er et must. Men valget af gardiner er ikke den nemmeste opgave, da både udseende, funktionalitet og holdbarhed spiller ind. I denne artikel vil vi guide dig igennem gardin verdenen og kommer med forslag til hvilken slags gardiner, der vil være at foretrække i den forskellige rum i boligen.

Der findes mange forskellige gardiner, og der er rum i boligen,hvor bestemte gardiner passer bedre end andre. I soveværelset er et rullegardin, med mørklægning. I stuen er lamellgardiner, persienner eller foldegardiner et hit. Har boligen ovenlysvinduer, f.eks fra velux, kan du få foldegardiner, som er lavet unik til veluxvinduet.

Køb gardiner på nettet

Internettet er et oplagt sted at købe gardiner til hjemmet. Mange gardin udbydere tilbyder at komme hjem med gardinbussen og måle op uden beregning. F.eks. Uniggardin som holder fysisk til i Nyborg på fyn, tilbyder at sende en mand ud og måle præcis op. Her koster servicen ingen ting, hvis du blot købet for min. 650 kr. Derudover har firmaet kun 4 dages levering på skræddersyede gardiner. Hvis gardinet findes billigere andre steder, tilbyder virksomheden prisgaranti på alle deres produkter. Er du i tvivl om hvilke stof gardinet skal være i, kan du også bestillen en gartis stofprøve og få den tilsendt til adressen. Internet shop tilbyder utrolig mange services i forhold til fysiske butikker, og det bliver de også nødt til. Mange af os danskere kan godt lide at at komme ud en fysisk butik og få råd og vejledning. Men med alle de serviceses internetshops tilbyder i dag, er besøget i den fysiske butik snart unødvendigt. Kampen mellem de fysiske butikker og internetshop tager til og bliver mere og mere barsk for de fysiske butikker. Omkostningerne for en internetshop er minimal og det er tit en fordel for os forbrugere. Det betyder lavere priser og bedre service.