Hold en stemningsfuld halloween-fest

0
697
Halloween-pynt på bord

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi danskere har i løbet af de seneste år taget flere amerikanske traditioner til os. En af dem er halloween, der er lige om hjørnet, nemlig den 31. oktober. Traditionen har vundet indpas hos både store og små, der nyder at klæde sig ud og holde (u)hyggelige fester. Skal jeres hjem I år sætte rammerne om en halloween-fest, kan I her få inspiration til, hvordan I kan skabe den helt perfekte stemning.

Uhyggeligt pynt

Der er ingen halloween-fest uden en uhyggelig stemning. Fyld stuen med flagermus, edderkopper, spindelvæv, sorte balloner eller noget femte. Hvis I mangler inspiration til oppyntningen, kan I se udvalget af halloween-pynt her. I kan også lave jeres eget af gamle lagner eller dynebetræk – det gør ikke noget at det er lidt skævt eller på anden måde asymmetrisk.

Forklædte snacks

Til en fest hører sig snacks til, og til en halloween-fest skal det selvfølgelig være halloween-snacks. Halloween er som nævnt blevet meget populært i Danmark, og derfor kan man op til dagen finde en masse trick or treat-inspireret slik i supermarkederne. Tøm den lokale Netto for ormevingummier, skumhjerner, zombieslikkepinde eller hvad I ellers falder over. I kan også servere chips eller popcorn i små bægere med halloween-motiver på. Børnene vil helt sikkert synes, at de forklædte snacks er sjove.

Gå all in på udklædningen

Selvom det måske er jeres barn, der har bestemt, at der skal holdes halloween-fest, betyder det ikke, at I som forældre ikke også kan gå all in på udklædningen. Tværtimod vil både jeres børn og resten af gæsterne med stor sandsynlighed elske at se jer klædt ud i ægte halloween-stil. Mulighederne for, hvad I kan klæde jer ud som, er mange, og der er også tonsvis af inspiration at hente på nettet. På YouTube kan man for eksempel finde videoguides til nemme, men fede DIY-kostumer.