Hvor stor skal din seng være?

0
291

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du brug for en ny seng? Ved du hvor stor den skal være? Man kan få sin seng i rigtig mange forskellige størrelser, men en stor seng er ikke nødvendigvis det rette valg for dig.

Læs med her for at se, hvilke overvejelser du bør gøre i forbindelse med at finde frem til den rette sengestørrelse for dig.

Deler du sengen sammen med andre?

Først og fremmest er det naturligvis en god ide at spørge sig selv, hvorvidt man deler sengen sammen med andre. I så fald skal du naturligvis have fat i en seng, hvor mere end en person kan ligge i og være komfortabel.

Find den bedste dobbeltseng på Senge-testeren.dk. Prøv at kigge nogle af disse dobbeltsenge igennem sammen med din partner for at se hvilken en, I gerne vil anskaffe jer. Husk på at det skal være en seng, som I begge kan være tilfredse med at ligge i.

Det kan være en god ide at overveje at anskaffe jer en seng, hvor I ikke har delt madras. I har med garanti hver jeres præference i forbindelse med hvor hård eller blød en madras skal være. Hvis en af jer finder det mest behageligt med en blød madras og den anden en hård madras, så bør I prøve at finde et kompromis.

Nogle gange kan man godt finde frem til en god seng, hvor selve madrassen er særskilt. Det koster måske lidt mere, men det kan være en god investering i jeres søvn. Og uden en god søvn kan man ikke klare sig igennem dagen.

Hvor meget plads har du i hjemmet?

Derefter bør du naturligvis også kigge på, hvor meget plads du egentlig har i hjemmet – og hvor meget plads du egentlig har inde i et soveværelse.

Vi lever trods alt med de fysiske rammer, som vi bor i. Og det duer derfor ikke at hive en kæmpestor dobbeltseng hjem til en lille bitte lejlighed. Medmindre du altså gerne vil prioritere, at din seng skal optage så stor en del af den plads du lever på.

Prøv at tage nogle specifikke mål af dit soveværelse for at se, hvor stor din seng må være. Ret hurtigt kan du danne dig et billede af, hvor stor en seng du har plads til at have inde på dit soveværelse.

Hvis du bor i lejlighed, er det også en god ide at tage et kig ude i opgangen og på din elevator. Er der plads til at få manøvreret en stor seng op ad trapperne eller i elevatoren?