Kan du lugte e-cigaretter i hjemmet?

0
625

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De færreste rygere har lyst til at vedkende sig den kendsgerning, at rygning medfører en grim lugt. Derfor er det heller ikke nogen god idé at pulse løs inden for hjemmets fire vægge. Cigaretternes lugt sætter sig i alt fra tæpper og møbler til gardiner og vægge.

Du kan måske leve med, at dine møbler bliver misfarvede af cigaretrøgen. Noget helt andet er, at dit hjem får en grim lugt, du ikke kan slippe udenom. Det er bestemt ikke nogen god idé, at du sidder inden for og ryger, hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om, at dine gæster, der ikke ryger, kan holde ud at være i dit hjem.

Overvej en e-cigaret, hvis du ryger inden for

Er du ikke typen, der kan lide tanken om at skulle til at gå udenfor, når du skal ryge cigaretter, kan du overveje, om det ikke er en god idé at skifte til en e-cigaret. De kan fås her. De efterlader ikke luft i dit hjem, men du kan godt risikere at misfarve dine møbler, hvis du vælger en version, hvor der er nikotin i.

Hvorfor lugter en e-cigaret ikke?

Til gengæld får du ikke den grimme lugt af cigaretrøg, hvis du vælger en e-cigaret. Men hvordan kan det egentlig være, at røgen fra en e-cigaret ikke efterlader lugt? Det er ganske simpelt fordi, den ikke ryger. I stedet genererer den damp, når den e-væske, du putter i, fordamper.

Af ovenstående grunde er det sikkert at dampe inden for. Det kan være med til at holde rygetrangen på afstand, hvis du eksempelvis bor i lejlighed, men ikke gider at gå ned for at ryge. Det kan også være, at det er vinter, og at det derfor ikke er hensigtsmæssigt at gå udenfor, når du skal ryge.

 

EFTERLAD ET SVAR