Kan man køre gokart som familieaktivitet?

0
124

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For mange familier er socialt samvær en meget høj prioritet. Det er vigtigt, at man foretager sig ting i familien, som styrker sammenholdet og giver gode oplevelser.

Hvad der er muligt inden for dette afhænger ikke overraskende typisk af familiens sammensætning. Hvis der er yngre børn, vil der naturligvis være tale om helt andre aktiviteter, end hvis familien har ældre børn.

For familier med børn ældre end 7 år, vil vi i dag anbefale en aktivitet med fart over feltet: gokart!

Ja, familier kan nyde en dag sammen på gokartbanen

Når man som forælder hører om gokart som familieaktivitet, så vil man nok straks tænke på, om det er sikkert.

Til det kan man svare, at gokart er sikkert. Foruden beskyttelsesudstyr, placeres de yngre børn i en gokart, der er sikkert udstyret med bøjle omkring køretøjet m.m.

Dertil er der selvfølgelig også tale om børnekarts, så oplevelsen bliver mere tilpasset køreren. Er børnene noget ældre, kan de så komme op i en hurtigere bil.

Det er dog særligt sjovt at køre gokart som familie, fordi det ofte ikke vil være noget, som man har prøvet mange gange før. Måske nogle børn vil være bekendt med en form for motordrevet køretøj fra sommerland, men der er stor forskel på at få et par minutter på en kørebane med tilhørende lang kø og så køre i hurtigere gokarts på en spændende bane!

Netop banen er naturligvis noget, som familien instrueres i forud for løbet. Her kan man høre mere om, hvor man skal accelerere og hvor man skal begynde at træde på bremsen.

Hvad er der i det som familie?

Som familie er der en ny og spændende oplevelse på programmet, når man skal køre mod hinanden. Gokart er en sjov disciplin, som udfordrer de yngre til både at tænke taktisk og prøve kræfter med en gokart. Oplevelsen er altid et hit – også for forældrene, som nyder at køre rundt i de sjove køretøjer.

Efter dagen vil der være en masse at tale om – f.eks. hvornår man skal afsted igen.