Lav en hjemmebiograf

0
1661

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Film skal ses i biografen, er en sandhed med modifikationer. For selvom der er noget magisk ved at gå i biografen og sidde i mørket og nyde en film, så er der nok også mange der har haft dårlige oplevelser med at gå i biografen.

Der er stort set altid nogen, der ikke kan lade være med at larme og derfor ødelægger det for alle andre. Det kan være du sidder lige ved siden af dem, hvilket kan gøre hele turen spildt. Det bliver bestemt ikke lettere af at man har børn med, da det typisk også betyder, at der er mange andre børn i salen, og det kan være svært at forklare dem, hvordan man opfører sig i den mørke sal.

Desuden er der prisen der er forbundet med at gå i biografen. Man kommer let til at betale omkring 100 kroner for en billet, og hvis man er en familie på 4-5 personer der skal have lidt slik, popcorn og sodavand er man hurtigt på 1000 kroner, inden filmen overhovedet er gået i gang.

Hvis man har et rum i hjemmet, man ikke bruger til noget, eller som man har mulighed for at bruge på andet, så indret et filmrum, hvilket uden tvivl vil være til stor begejstring for hele familien. Det lyder måske dyrt, men det behøver det faktisk ikke være.

Hvad skal du bruge til at lave dit eget film rum

  • Mørklægningsgardiner – der skal være mørkt i rummet.
  • En projektor – en fladskærm er bare ikke det samme
  • En lærred projektoren kan vise filmen på
  • Gode bløde store møbler – køb dem brugt med charme

Et rigtig god råd er, at købe mørklægningsgardiner og bruge det som filmlærred. For udover at det kan bruges som mørklægning, er det nemlig superegnet som lærred, da man i sagens natur ikke kan kigge igennem det. Desuden er det muligt at bestille det i lige præcis den størrelse som man vil, hvilket kan være svært med filmlærreder, der typisk er standardstørrelser.

Dine børn vil uden tvivl elske dig for det – og du vil uden tvivl også komme til at elske det selv.