Modellervoks – en sjov leg for børn og voksne

0
823

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Med modellervoks kan man lave mange lege eller bare sidde og være kreativ. Det er en hyggelig leg at sidde og lave figurer, rulle, trille og forme. Du og dine børn kan eksempelvis lege, at I har en café, hvor i kan figurere ”kager” – det kan I helt sikkert få mange sjove timer til at gå med.

Modellervoks er både en god leg til børn i alle aldre, og voksne. For det første appellerer det til fantasien og kreativiteten, da du nemt kan lave næsten lige, hvad du vil med modellervoksen.

De mange forskellige farver stimulerer synssansen og lærer små børn at skelne farverne fra hinanden.

Modellervoks er super nem at forme i alverdens figurer, da det meste modellervoks er blødt og smidigt at arbejde med! Og kan derudover fås i et utal af dejlige farver – et godt, sjovt og hyggeligt projekt for dine børn og dig selv på en ellers kedelig regnvejrsdag eller alle andre dage for den sags skyld – den perfekte aktivitet som dine børn vil elske og alle kan være med. Så det er bare med at komme i gang!

Du bør besøge forhandleren Børnenes Kartel, da de har et kæmpe udvalg af modellervoks.

Modellervoksen kan formes enten med hænderne eller redskaber. Det styrker og udvikler finmotorikken og samtidig så stimulerer det også følesansen, når du skal forme og lege med den sjove modellervoks.

Den sjove modellervoks er godt for mange ting, som er:

  • Den appellerer til fantasien
  • Farvegenkendelse
  • Styrker finmotorikken
  • Stimulerer følesansen

Hvis dine børn er under opsyn af en voksen, kan modellervoksen være sjov at lege med allerede fra 1-års alderen, når dine børn er holdt op med konsekvent at putte alting i munden. Dette kan selvfølgeligt være forskelligt fra barn til barn i forhold til, hvor deres interesserer ligger.