Moderne håndklæder stammer fra tyrkisk bad

0
2161

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hammam håndklædet er tyndere end det almindelige håndklæde, hvilket gør det lettere at transportere rundt, hvis du f.eks. skal ned og bade. Det tørrer også hurtigere, fordi det er lavet af tyndt bomuldsstof. Derudover er det lavet af 100% økologisk bomuld, som giver en yderst effektiv sugeevne. Hammam håndklædet er et super smukt håndklæde, som kommer i mange farver og mønstre, og kan dermed pynte ude på badeværelset. Find tilbud på hammam håndklæder.

 

Hvor stammer hammam håndklædet fra?

Hammam håndklædet stammer fra et meget populært tyrkisk bad. Du kan endda prøve et hammambad flere steder i Danmark. Et hammambad er specielt fordi det giver en yderst grundig rens. Det er dermed meget mere end et almindeligt bad, eftersom din krop bliver skrubbet godt igennem, og det indebærer også massage. Badet består af flere elementer og etaper. Hammam håndklæderne stammer altså fra det tyrkiske bad. 

 

Hammam håndklædet kan benyttes på mange måder

Hammam håndklædet egner sig til mange forskellige formål. Det er perfekt til at tage med på en strandtur, eftersom det hverken vejer eller fylder meget. Et hammam håndklæde er også større end det almindelige håndklæde, og kan nærmest fungere som et slags strandtæppe. Hammam håndklædet er også eminent som badehåndklæde, eftersom det har en suveræn sugeevne, og du føler dig hurtigt tør. Dette kan også være en kæmpe fordel til at tørre det våde hår. Derudover føles bomuldet superlækkert mod huden. Du kan også få hammam håndklæder i mindre størrelser, som egner sig som gæstehåndklæder.

 

Hammam håndklæder tilbud: Find dem i smukke farver

Hammam håndklæderne er ikke som det trivielle og kedelige håndklæde. Det kommer i et hav af forskellige farver, som skaber en god dynamik i indretningen. Et hammam håndklæde er en super god måde at få mere farve ind i badeværelset. De flotte farver på hammam håndklædet skaber også en smuk ramme for en picnic i sommervarmen. Find Hammam håndklæder på tilbud og oplev de mange fordele.