Når familien skal have nye mobiler

0
58916
mobiler uden abonnement mobilkunden.dk
mobiler uden abonnement mobilkunden.dk

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når mobiltelefonerne til familien skal udskiftes, kan det ofte være en dyr fornøjelse. Men der er mange små tricks og fiduser til at udskifte telefonerne på en billig og fordelagtig måde. I denne artikel, vil vi komme med bud på hvordan man, på den mest fordelagtige måde skifter mobilerne ud i familien.

I dagens danmark har familiens yngste også smartphones, faktisk er det børn helt ned til 5-6 års alderen, som render rundt med mobiltelefoner. For barnet er mobiltelefonen blot til underholdning, men for forældrene er det et betryggende element at kunne få fat på deres børn hele tiden, og vi ser også forældre, som har sporing sat op på deres børns telefonen, for at kunne følge med i hvad barnet laver. Mange børn ser sig ikke tilfreds med den ene forælders aflagte telefon og derfor kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse når mobiltelefonerne skal udskiftes. Derfor er det vigtigt at undersøge markedet og abonnementer som tilbyder familien rabat.

Abonnementer med familierabat

Flere danske abonnementer tilbyder familierabat og bliver billigere jo flere du køber. Både Telenor, Tdc og Telia tilbyder rabat ved køb af op til 5 personer. F.eks. Telenors familieabonnement koster det første abonnement 149, og falder 20 kr. pr. abonnement indtil 89 kr. og max op til 5 abonnementer. For disse penge har alle i familien fri tale, fri sms og deles om 20 gb data, som også kan benyttes i flere lande i norden. Derfor kan det være en god idé at købe telefoner ude abonnement. Find bedste pris på telefoner uden mobilabonnement, og spar tusindvis af kroner hvert år. Der er flere lavet beregninger på at familier kan spare op til 12.000 årligt ved at benytte familieabonnementer på telefonen, og hvis du samler både mobiltelefoner, bredbånd og kabel-tv, kan besparelsen være op til 25.000 kr. årligt. Kig jer om, når der skal købes nye mobiltelefoner og overvej samle det hele et sted, og derved kan familie spare mange unødvendige penge.