Pift stuen op for under 1000 kroner

0
587

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange, der går og drømmer om at pifte stuen op, og få lidt nyt liv. Der er dog mange, der lader det blive ved tankerne og ikke lige kommer videre end at tænke over det og drømme om det. For nogens vedkommende er det dovenskab der står i vejen, for andre er det økonomien der spænder ben for fornyelsen. 

I denne artikel får du en række gode råd til hvordan det i hvert fald ikke bliver det sidste det er grunden til at du ikke kommer i gang med at forny dit hjem. Vi har nemlig samlet en håndfuld gode tips til hvordan du pifter stuen op, uden at skulle af med en formue.

Alle tips er noget du kan udføre uden de helt store armbevægelser, hverken fysisk eller økonomisk, og kan generelt klares for 1000 kroner eller under.

Få nyt liv på væggene 

Der er mange der vælger at male en væg, når de skal have nyt liv ind i stuen. Dette er også en glimrende ide, man skal det være lidt mere spændende kan du vælge at tapetsere en væg i stedet. Dette åbner for nogle helt andre muligheder i forhold til mønstre og farver. Køb det eksempelvis hos NiceTapet, hvor du sagtens kan få nok til en væg for langt under 1000 kroner.

Få nyt liv til væggene del 2

Du kan også vælge den helt lette løsning og købe en ny flot og stor plakat, med det ene eller andet motiv. Det er dog sjældent motivet i sig selv der gør forskellen, men derimod rammen hvis du vel og mærke vælger en der skiller sig ud.

Store planter giver godt klima

Det kan være en rigtig god ide at købe sig nogle store planter. Udover at de giver en masse liv, er de også med til at give et bedre indeklima, så det er rent win win. Du kan komme langt for 500 kroner i IKEA, eller du kan besøge en planteskole, hvor du også kan finde et kæmpe udvalg. Vælg nogle planter der kan holde længe og ikke kræver den helt store pleje, medmindre du har grønne fingre.

Lav en vinreol eller bare en reol selv

Dette råd kræver at du er lidt ferm på hænder, og har tommelfingrene skruet godt på. Lav en vinreol ud af en træpalle eller lignende. Søg på DIY wine shelf og du skal finde mange eksempler. At få noget stort og rustikt ind giver et frisk pust, og det er altid en fornøjelse at have noget lækkert hjemmelavet i sit hjem.

Nye puder giver liv

Det kan lyde som en lille ting, men et par farvestrålende puder kan virkelig give din stue nyt liv. Det er dog vigtigt at det er farver der er i kontrast til sofaen, da der ellers ikke vil være den helt store effekt.