Sådan bliver du opmærksom på dit forbrug og sparer penge

0
1263
spar penge med præisoleret rør

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste af os kan vel blive enige om, at regninger ikke ligefrem er det fedeste at bruge penge på. Selvom det er tilfældet, skal de jo betales. Her er et par tips til, hvordan du kan blive mere opmærksom på dit forbrug og på den måde spare penge.

Er dit hus ordentligt isoleret?

Først og fremmest er det vigtigt at sætte sig ind i, om dit hus eller lejlighed er isoleret på en måde, så varmen ikke blot fiser ud. Hvis det er tilfældet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at varme huset op. Når det handler om, hvorvidt dit hus er godt isoleret eller ej, handler det i høj grad om, hvorvidt dine rør er isolerede, således at der ikke går en masse varme tabt. Dette kan du sikre dig ved at købe præisolerede rør, som sørger for, at varmen bliver, hvor den skal. Du kan se mere ved at klikke her.

Pas på med at regulere radiatorerne

Når temperaturerne falder udenfor, er det normalt, at vi skruer op for varmen indendørs. Det er der som sagt ikke noget galt i. Vi skal blot passe på med ikke at gå og skrue op, når det er koldt, og derefter slukke, når vi en time senere synes, at det er blevet for varmt. Hvis vi bliver ved med at gøre det, kan det ikke undgås at blive bemærket på varmeregningen. Sørg i stedet for at holde radiatorerne på en middeltemperatur hele dagen igennem.

Pas på med de lange bade

Mange mennesker synes, at det er skønt med et langt, varmt bad. Det forholder sig bare desværre sjældent sådan, når regningen først kommer trillende ind i vores postkasse. Rådet lyder derfor på, at du med fordel kan sætte en timer på, hvor lang tid badet må vare. På den måde bliver det nemmere at holde øje med tiden, så I sparer penge på regningen.