Sådan får du kunder til dit firma

0
29

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er spændende at starte et firma, men hvis det er et firma, som afhænger at mange kunder, så er det vigtigt, at du har styr på, hvordan du får dem.

Her får du gode råd til, hvordan du får kunder til virksomheden ved at bruge redskaber som AIDA modellen. Det er vigtigt, at du kender dine kunder.

AIDA modellen

AIDA modellen er en rigtig smart måde at forstå processen på. Den forklarer, hvordan man får kunder fra opmærksomhed til handling. Læs mere om AIDA her nu. Det er en god idé, at undersøge de forskellige modeller der findes, så du finder en, som du synes, passer til dig og dit firma. Lav research på de forskellige modeller, og mærk hvordan, det skaber vækst i dit firma.

Har du en hjemmeside?

Det er vigtigt, at du udnytter de redskaber, som er til rådighed for dig. Bruger du for eksempel en tjeneste, til at have din egen hjemmeside, så er det smart, at tjekke om det giver mening at bruge redskaber såsom Google Tag Manager. Der findes mange forskellige tjenester, hvor du også kan bruge disse, og der er masser af andre, som du kan prøve af.

Undersøg hvem dine kunder er

Det er vigtigt, at du kender din kundebase. Du kan selv lave undersøgelser, i nogle tilfælde, af hvad dine kunder ønsker af et produkt og et firma. Har du mere kapital, så kan det være en god idé, at du hyrer et andet firma til at lave undersøgelserne. Der er mange firmaer, som er specialiserede i lige præcis denne slags undersøgelser. Hvis du hyrer en af dem, så er du sikker på, at du får lige den information, som kan hjælpe dig og dit firma med at få succes. Held og lykke med dit business-eventyr.