Sådan får i selv solgt jeres bolig hurtigt

0
371

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når langt de fleste danskere skal sælge deres huse, kontakter de en ejendomsmægler, da de simpelthen ikke er klar over, hvor let det rent faktisk kan gøres selv. Det er selvfølgelig et stort nok arbejde at skulle flytte, men hvis man har en lille smule overskud, er der meget at spare ved at sælge sit hus selv.

En salgbar indretning

Når de første kommer og kigger på hjemmet, så er det vigtigt at give det bedst mulige første gangs indtryk. Det skal selvfølgelig ikke se helt vildt opstillet ud, men det er vigtigt, at indretningen ser flot ud, og den fremhæver husets fordele og skjuler de dårlige ting. Når hele indretningen er klaret, kan man få taget nogle billeder, som potentielle kunder kan se. Hvis man ikke selv ved, hvordan man bedst indretter hjemmet, kan man nemt finde en boligstylist som er ekspert. Find hjælp til boligindretning her.

Sørg for at haven er perfekt

Haven er næsten lige så vigtig som selve huset, og derfor er det vigtigt at vise hvor stort et potentiale, at haven rent faktisk har. Så hvis man ved, at man vil sælge, så gælder det om at få haven til at fremstå så flot som muligt.

Markedsføring af boligen på selvvalgsider

Inden at alt det ovenstående skal klares, skal man jo sørge for, at der kommer nogen og kigger i hjemmet, og derfor skal markedsføringsarbejdet selvfølgelig klares. Det er her at ejendomsmægleren normalt tjener sine penge, men det er faktisk ikke så svært at få taget nogen billeder af huset, og få dem lagt ind på en selvsalgshjemmeside.

Anskaf jer en advokat til det juridiske

Der er også en masse juridiske opgaver forbundet med et bolig-salg, og dem kan man af gode grunde ikke klare selv. Men det er både nemt og billigt at få en advokat til at kigge på sagerne, uden at man selv skal noget.